Vi søker Daglig Leder

Daglig_Leder_1.png

Vi søker en innovativ og handlekraftig leder med teft for å drive god business

Solør Næringshage as ble etablert i 2001, og er med i det nasjonale næringshageprogrammet gjennom SIVA.  Vi har et stort nettverk av samarbeidspartnere i hele Hedmark, og vårt hovedfokus er utvikling av nytt og eksisterende næringsliv fortrinnsvis i Solør. Vårt samlokaliseringsmiljø ligger sentralt plassert på Flisa, og vi har også kontorsted i Våler.

DAGLIG LEDER

Egenskaper og evner:

Vi søker en innovativ og handlekraftig leder med teft for å drive god business. I den videre utviklingen av næringshagen er det viktig at du er en god selger og er dyktig til å knytte gode relasjoner. Oppgavene er varierte, og du må være tilpasningsdyktig og vise god gjennomføringsevne.

Kvalifikasjoner:

Din bakgrunn og utdanning skal være relevant for næringslivet. Vi ser gjerne at du har høyskoleutdanning. God og lang erfaring kan kompensere.  

Arbeidsoppgaver:

Næringshagen skal være en sentral aktør i å utvikle næringslivet i Solør. Du skal videreutvikle vårt gode samarbeid med både private og offentlige næringslivsaktører i regionen, fra gründere til utviklingsorienterte bedrifter og kommunal ledelse. Det er derfor viktig å ha evnen til å se helheten og avdekke ulike behov. Kjennskap til offentlig forvaltning vil være en fordel. Du vil ha resultatansvar for næringshagen, både for økonomi og oppnådde resultater i næringsutviklingen.

Solør Næringshage er en del av det nasjonale næringshageprogrammet som du kan lese mer om her:
https://siva.no/wp-content/uploads/2015/03/programbeskrivelse-nringshage.pdf

Lønn og oppstart etter avtale.

For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med daglig leder Kjersti Rinde Omsted på tlf. 419 17 351, eller styreleder Thor Arnstein Berg på tlf. 959 81 173. Tiltredelse vil være 1. august 2016.

Skriftlig søknad med CV sendes på mail: office@solornh.no innen 12.mai.

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett © 2020 Åsnes Næringshage. Utviklet av Spire Web & Design

Personvern og cookies