Frokostmøte med Richard Heiberg trakk fullt hus!

Kjersti1.jpg

Sparebanken Hedmarks nytilsatte administrerende direktør Richard Heiberg, holdt foredrag om verdensøkonomien og betraktninger rundt den økonomiske utviklingen framover. Han snakket videre om hvilke utfordringer som kan vente i vår region. Dette er interessante temaer som fikk nær 60 deltakere til å følge godt med.

Frokostmøte - en fin start på dagen!

Frokostmøtet med Sparebanken Hedmarks administrerende direktør Richard Heiberg trakk fullt hus med nær 60 deltakere!

Heiberg uttalte at verdensøkonomien har stabilisert seg. Den verste bølgen etter finanskrisen har avtatt, men han forventer fortsatt lav vekst, lav inflasjon og lav rente framover, samt høy arbeidsledighet enda en stund.

Heiberg oppmuntret videre til et tettere samarbeid i Solør. Solør har mange muligheter, men det er viktig med et tett og godt samarbeid mellom Solør-kommunene.

Ser vi på antall innbyggere i Solør de siste 50 årene, så er det tallet halvert. Her har vi en jobb å gjøre! Vi må satse på næringsutvikling, få mer tro på fremtiden og vise at vi kan få til ting i Solør - da kan folketallet gå opp igjen, sa Heiberg.

Heiberg sa videre at Solør er et område alle i Oslo vet hvor er. Solør er et begrep, en kultur og et folkeslag. Det må være bedre å utvikle ett vekstkraftig sentrum for å oppnå sterke regionkommuner.

Ordfører Lars Petter Heggelund la til at det er bevegelse i solørkommunene med et samlet barnevern og vilje til å samle jord- og skogbruk og merkantile tjenester.


Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett © 2020 Åsnes Næringshage. Utviklet av Spire Web & Design

Personvern og cookies