Frokostmøte 17.09.12

Tema: Hva kjennetegner proaktive, lærende miljø som skaper verdi over tid?
….. Noen tanker om holdning og tilnæring….

Vi har vært så heldige å få Vivi Nyseter-Østby, 35 år, 2-barns-mamma fra Åsnes, til å holde foredrag på vårt frokostmøte 17. september. Hun er kåret av E24 til en av Norges største ledertalenter.

Vivi er utdannet siviløkonom fra BI og arbeider for tiden som Finansdirektør i IFS Scandinavia. Hun har erfaring fra IT og Mediabransjen og har i mange år arbeidet med strategisk forretningsutvikling, blant annet i rollene som Administrerende direktør i Edda Digital og som del av konsernledelsen i Edda Media, som Økonomi- direktør i ErgoGroup (nå EVRY), og tidligere som strategisk rådgiver i Arkwright.

 
Foredraget Vivi skal holde vil være spennende, lærerikt og interessant, og hun vil blant annet komme inn på følgende temaer: egen yrkeserfaring, frihet til å velge, proaktivitet—et valg, om å bygge gode vaner, spille på teamets styrke—uansett utgangspunkt, frigjøre rom for behovsinnfrielse for den enkelte, innstilling og arbeidsmoral, samt gode erfaringer hun har fått og tatt med seg fra oppveksten i Solør. Det blir også anledning til å stille spørsmål.

Fristen for påmelding til frokostmøtet er torsdag 13.09 og for å melde deg på gå inn på arrangementer/kurs på vår hjemmeside.

Velkommen skal dere være! 

NB! Husk at dette frokostmøtet er på Heia Hotell i Våler

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett © 2019 Åsnes Næringshage. Utviklet av Spire Web & Design

Personvern og cookies