Nyttig næringspub i Solør!

IMG_9232.jpg

Takk til alle de rundt 50 personene som kom og bidro til en flott næringskveld i Solør 20. september på Doğan's Sportsbar på Flisa.

Underholdningssjefen Tom Wangerud, sammen med Rust, gitarist og gründer Bendik Nerstad fra Grue, og bassist og tekniker Anders Vestlund fra Brandval, sørget for en inspirerende, tankevekkende og underholdende time. 

På programmet ellers så fortalte Innovasjon Norge blant annet om støtteordninger, AButvikling presenterte Etablereropplæringen i Hedmark, som er et svært godt tilbud for de som er i startfasen med å etablere bedrift.  I tillegg fikk publikum innsikt i næringsutviklingsapparatet i Solør.  Det består blant annet av såkalt 1. linjetjeneste, eller starthjelp for gründere. I Grue er det kommunen som sørger for dette selv, mens Solør Næringshage leverer denne tjenesten for Våler og Åsnes kommuner. Tilbudet er gratis for nyetablerere, det er kommunene som betaler dette. 

For allerede etablerte bedrifter, er det mulig for hjelp til utvikling for små og mellomstore bedrifter i Solør gjennom såkalte målbedriftsavtaler. Det er Solør Næringshage i samarbeid med Sør-Hedmark Næringshage som tilbyr bistand av ulik karakter. Ta kontakt med Solør Næringshage, dersom du ønsker å sjekke ut om dette kan være noe for din bedrift. I tillegg så finnes det også muligheter for å komme i inkubatorordning hos Klosser Innovasjon AS. Dette krever en egenandel av bedriftene, men Staten dekker store deler av kostnaden.  

Ta kontakt med Solør Næringshage, så finner vi løsninger for å videreutvikle din bedrift!

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett © 2020 Åsnes Næringshage. Utviklet av Spire Web & Design

Personvern og cookies