Innovasjonsreiser i Solør

Innovasjonsreiser.jpg

20 solunger får innovasjonsreise og opphold hos bedrifter i EU

Nå blir det mulighet for Solør-bedrifter til å få stipend for å hospitere to uker (ti arbeidsdager) i en bedrift hvor som helst i EU. 12 private bedrifter og 8 offentlig ansatte (6 fra Åsnes og 2 fra Våler) vil få denne unike muligheten! Vi oppfordrer sterkt det lokale næringslivet til å gripe denne sjansen til å hente ny lærdom om inspirasjon. Dette kan være alt fra bedrifter innen skogbruk, landbruk, treindustri, bio og serveringssteder.

Målet med å bruke Europa som klasserom er å utveksle ideer og kunnskap på tvers av grensene, få ett større nettverk og øke innovasjon i bedriftene. Man har også en utmerket mulighet til å hente inspirasjon og videreutvikle bedriften sin, tenke nytt, dra nytte av hvordan man arbeider andre steder og kanskje får man ideer til å bygge opp noe helt nytt.

Deltakerne som skal være med på dette prosjektet er nå valgt ut og det vil bli arrangert 3 seminarer i Solør Næringshage før avreise; 

  • Startseminar 18. November, 
  • Innovasjonsseminar 8. januar  
  • Forberedende seminar før reisen 29. januar. 

Hospiteringen vil foregå på vårparten, og 28. mai vil det siste møtet i Solør Næringshage holdes, hvor man kan dele erfaringene med hverandre.

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett © 2019 Åsnes Næringshage. Utviklet av Spire Web & Design

Personvern og cookies