Inspirere har flyttet inn i næringshagen!

Næringshagen1.jpg

Vi er glad for at Inspirere ved coach Inger Røhne har valgt å flytte inn i næringshagen, og ønsker henne velkommen! Inspirere har kursvirksomhet innenfor coaching, personlig veiledning og team-building.

Inspirasjonshagen
TEKST og FOTO: INGUNN JOHANNE BØRRESEN AANDSTAD

I august flyttet Inger Røhne inn på ett av kontorene i næringshagen med sitt enkeltmannsforetak «Inspirere». Det har vært givende både for Røhne og næringshagen. – Det er enklere å komme i kontakt med næringslivet etter at jeg fikk kontorplass i næringshagen. Her skjer det stadig noe: Frokostmøter, ulike kurs og mye mer. Det er en helt annen gjennomstrømning av folk her enn når man sitter på et kontor for seg selv.


Samhandling


– Mitt fokusområde er samhandling og kommunikasjon, herunder kommer også lederutvikling, sier Røhne.Hun har hatt coaching som levebrød siden 2008 og har opparbeidet seg god erfaring. Arbeidshverdagene er varierende og Røhne holder alt fra bedriftsinterne kurs med leder-, og medarbeiderutvikling til karriereveiledning med enkeltpersoner og mer morsomme dager med team-building. – Mitt mål er å inspirere mennesker til å leve livet og påvirke dem til å jobbe sammen. Noen ganger trenger man noen til å lytte, inspirere og veilede – det er da jeg kommer inn i bildet.

Fellesskap

– Det er veldig moro å få nye gründere og bedrifter inn i næringshagen, og like moro når de må flytte ut fordi de har vokst seg for store for våre lokaler, sier daglig leder i Åsnes næringshage, Kjersti Myhre. Miljøet i næringshagen er spesielt og uvurderlig for små bedrifter. Næringshagen er mer enn bare en kontorplass. – Her blir du del av et fellesskap. Det er alltid noen å snakke med, lufte ideer med og ikke minst noen å ta en kjapp kaffekopp med, sier Myhre. I dag er det åtte bedrifter i næringshagen, men det er plass til et par-tre til.


Åsnes næringshage as

- Tilbyr moderne kontorlokaler til små og mellomstore bedrifter.

 - Gratis kontorplass i tre måneder til nyetablerere.

 - Kan bistå med prosjektstyring, lobbyvirksomhet, etablereroppfølging og liknende.

 


 

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett © 2020 Åsnes Næringshage. Utviklet av Spire Web & Design

Personvern og cookies