Inspirerende frokostmøte 22/6

Frokostmøte 220610 006.JPG

Nær 30 personer fant veien til Frokostmøte 22/6 hvor Bredvold, i Næringskomiteen, og Gundersen i Finanskomiteen belyste sitt liv på Løvebakken, og svarte på mange spørsmål fra tilhørerne.

Vil ha Solør fram i lyset! Solør er nesten fraværende på den nasjonale scenen - bruk oss gjerne!
25 representanter fra næringslivet møtte opp på frokostmøte, og de ga ros til Bredvold og Gundersen for at de stilte opp. Næringshagen satte stor pris på at de begge - svært raskt - sa ja til å komme for å fortelle om sin hverdag i de respektive komiteer, og for å møte næringslivet gjennom et slikt møte. Og det var viktig for mange av tilhørerne å få stille spørsmål, som Bredvold og Gundersen gav seg god tid til å svare på.

Hva Solør kan gjøre for å sikre økt aktivitet, flere arbeidsplasser og kanskje også økning i folketallet, var en del av hva det ble snakket om.

Bredvold og Gundersen poengterte at det er viktig å huske hvor man er fra og være stolt av det, og begge regner seg som ombudsmenn for distriktet, og bruker ofte spørretimen i Stortinget for å stille spørsmål om lokale saker.

Vi må glede oss når noen lykkes. I denne gleden kan vi også glede oss over egen framgang. Men regionen må bli flinkere til å bruke oss og Hedmarksbenken forøvrig - andre regioner er mye bedre enn oss på dette området. Bredvold og Gundersen savner begge linken mot næringslivet i Solør, og satte derfor stor pris på dette frokostmøte, og de tar også gjerne imot folk som ønsker å drive litt lobbyvirksomhet. MEN: Kom selv og vær dere selv - bruk ikke proffe lobbyister!! var oppfordringen de kom med.

Da næringslivet gikk fra møtet var de fulle av optimisme og pågangsmot, og var skjønt enige om at Solør må mer fram i lyset :-)         

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett © 2019 Åsnes Næringshage. Utviklet av Spire Web & Design

Personvern og cookies