Målrettet og inspirerende gründer på frokostmøte!

12SOL-Fornøyd- Populært med frokostmøter.jpg

De vel 35 deltakerne på frokostmøte var lutter øre fra ende til annen da daglig leder i Elmico as og årets kvinnelige gründer, Elisabet Norderup Michelson, holdt foredrag om sine erfaringer.

Som gründer må man ikke være redd for å mislykkes! Ha tro på dine tanker, og hold fokus og vær deg selv, er anbefalingen fra Elisabet Norderup Michelson.

En million
Bedriften Elmico as, hvor årets kvinnelige gründer er daglig leder, mottok prisen på en million kroner, fordi bedriften har høy innovasjonsgrad, vekstpotensial internasjonalt, god gjennomføringsevne og god økonomistyring. I tillegg har Elmico as stort fokus på kunden, og det å lykkes sammen i team.

"Jeg er selvsagt veldig stolt av prisen vi har fått", sier hun, "men skal man lykkes som gründer, må man ikke være redd for å mislykkes". "Alle gjør feil, de som ikke våger, vinner aldri. I tillegg er det selvsagt viktig med god kompetanse, kapital og kontaktnett. Jeg mener også at ærlighet varer lengst. Man må heller ikke være redd for å vise seg fram - og jenter; lær litt av mannfolka! Ikke bry dere om hva folk sier og synes", sier Norderup Michelson.

Sette seg mål
"Bedrifter bør også ha en visjon; sette seg mål og jobbe mot disse. Det er ikke sikkert alle lykkes, men det er viktig å ha noe å strekke seg etter. I tillegg er det viktig med fleksibilitet, nærhet og trygghet. Vi må heller ikke glemme humor og et sunt arbeidsmiljø. Det skal være gøy å reise på jobben", sier hun.

"Gründere må også ta noen sjanser, og av og til må man gjøre ting man egentlig ikke har lyst til, og iblant må man innse at døgnet har mer enn 24 timer. Det koster å lykkes. Hardt arbeid er stikkordet", sier hun.

"Skal jeg gi noen råd til folk som går med en liten gründer i magen: trå til for det dere har tro på. Toget går hvis man venter for lenge.. Det er bedre å hoppe i det med en gang", sier hun.

Og ta kontakt med Næringshagen - vi kan hjelpe deg!

Stolt av næringshagen
Stortingsrepresentant Per Roar Bredvold i Næringskomiteen, åpnet frokostmøte. Han er stolt over den jobben Åsnes Næringshage gjør, ikke minst med tanke på frokostmøtene.

"Dette er en kjempefin mulighet til å komme sammen: å dele erfaringer - som igjen gjør at næringslivet i Solør blir enda sterkere. Gründervirksomhet er viktig, og flere kvinnelige gründere vil vi ha", sier Per Roar Bredvold.

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett © 2019 Åsnes Næringshage. Utviklet av Spire Web & Design

Personvern og cookies