Matnyttig frokostmøte om styrearbeid 10. mars

Frokostmøte 100311 006.JPG

Frokostmøte hadde denne gang temaet styrearbeid og styresammensetning. Benthe Løvenskiol Kveseth, Kari Heggelund og Arne Thobru bidro alle med inspirerende og matnyttige foredrag om dette viktige temaet.

Torsdag 10. mars var det duket for nok et frokostmøte - denne gang med tema styrearbeid og styresammensetning. Takk til Benthe Løvenskiol Kveseth, Kari Heggelund og Arne Thobru for inspirerende og matnyttige foredrag om dette viktige temaet. Takk også til de 35 deltakerne for engasjement og gode tilbakemeldinger om at frokostmøtene er en god start på dagen, og en fin og uformell møteplass for offentlig og privat næringsliv!

Arne Thobru ga nyttig informasjon i sitt foredrag om styresammensetning og aktuelle kandidater.

Her er Thobrus's foredrag som pdf.

Kari Heggelund er styreleder i 4H Norge, og denne frivillige organisasjonen er basert på å la de unge få ansvar, opplæring og medbestemmelse gjennom styreverv. Hun fortalte levende om engasjerte unge, og om en viktig og stor frivillig organisasjon.

Benthe Løvenskiold Kveseth, som blant annet er styreleder i Norskog og styremedlem i Norsk Rikstoto, holdt et matnyttig og engasjert foredrag om temaet "Styrearbeid - et krevende og interessant arbeid - ikke en "koseklubb"."

Nytt møte i mai - invitasjon blir utsendt i god til. Følg med! :-)

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett © 2019 Åsnes Næringshage. Utviklet av Spire Web & Design

Personvern og cookies