Ny daglig leder

Thor Arnstein Berg, bosatt i Gjesåsen, overtar roret etter Kjersti Rinde Omsted senest 1. oktober.

PRESSEMELDING

Styret i Solør Næringshage, bestående av Frank Bjørneseth, Arne Aarnes, Kristina Brodtkorp og Anita Madshus, har fått på plass ny daglig leder.

Vi har ansatt en mann med stort hjerte for Solør og som gjennom arrangementet «Helt Vilt» på Skansen nå i mai viste at vi kan få til mye i bygda bare vi drar i samme retning.

Vi er glad for å kunne meddele at Thor Arnstein Berg, bosatt i Gjesåsen, overtar roret etter Kjersti Rinde Omsted senest 1. oktober.

Han har de siste årene vært daglig leder i Spire Web & Design, men ønsker nå å brette opp ermene for næringsutvikling i Solør. Thor Arnstein tiltrådte som styreleder i Næringshagen i april i år, men da stillingen som daglig leder ble ledig valgte han å stille sin plass som styreformann til disposisjon for selv å kunne søke på jobben.

I ansettelsesprosessen la styret spesielt stor vekt på at kompetansen til ny daglig leder og prosjektleder Anette Strand Sletmoen skulle utfylle hverandre. Med Anette sin journalistutdanning og gode kompetanse innen kommunikasjon og Thor Arnsteins nettverk samt salgs- og lederegenskaper så mener styret å ha fått på plass et godt team som vil ta Solør Næringshage til nye høyder.

Det var totalt 16 søkere til stillingen der mange av dem var særs godt kvalifiserte.

Thor Arnstein Berg kan kontaktes på tlf. 959 81 173.

Ønskes ytterligere informasjon fra styret i Solør Næringshage så kan undertegnede kontaktes på tlf. 90 11 06 88.

For Styret i Solør Næringshage

Anita Madshus

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett © 2019 Åsnes Næringshage. Utviklet av Spire Web & Design

Personvern og cookies