Ny grunderrådgiver/prosjektmedarbeider i Næringshagen

Anette(2).jpg

Anette Strand Sletmoen (45) Starter hos oss 1. september. Hun har jobbet i mediebransjen i 20 år som bandt annet frilansjournalist. Anette har i tillegg jobbet med næringsutvikling som prosjektleder for nettverket Inn på tunet Hedmark i 40 % stilling de siste fire årene.

Nytt ansikt med spennende kompetanse i næringshagen 

Anette Strand Sletmoen(45) har vokst opp på en gård i Hof i Solør. I dag bor hun med mann og tre barn i Elverum. Anette har etter utdannelse jobbet i mediebransjen i 20 år, blant annet som frilansjournalist med oppdragsgivere som for eksempel NRK Hedmark og Oppland og Nationen. Anette har i tillegg jobbet med næringsutvikling som prosjektleder for nettverket Inn på tunet Hedmark i 40 % stilling de siste fire årene. Nå gleder hun seg til å ta fatt på nye oppgaver ved Solør Næringshage.

-          Det blir utrolig spennende å være med og utvikle Solør sammen med andre. Næringsutvikling er helt grunnleggende for befolkningsvekst, vi må alle ha noe å leve av, så jeg føler at dette er en viktig jobb, sier Anette.

Hun starter i jobben på fulltid 1. september.

-          Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med næringslivet og gründere i Solør. Med ulik kompetanse, så har jeg tro på at vi kan spille hverandre gode og skape utvikling. Vi må dyrke det Solør har og er gode på, og vi må våge å tenke nytt. Dessuten må vi backe hverandre opp i Solør og være stolte, vi må tørre å vise muskler, smiler Anette.

 

 

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett © 2020 Åsnes Næringshage. Utviklet av Spire Web & Design

Personvern og cookies