Nye høyskoletilbud i Åsnes Næringshage!

Siste nytt er samarbeidet med Høgskolstiftelsen i Kongsvinger hvor vi nå kan tilby en rekke nye studier i Åsnes Næringshage.

Åsnes Næringshage har i en årekke lagt til rette for videre- og etterutdaning i regionen. Sammen med våre samarbeidspartnere og et godt tilrettelagt miljø har vi alle forutsetninger for å dekke kompetansebehovet i regionen.
Det er nå en rekke tilbud som vil avholdes i Åsnes Næringshage sine lokaler. Studiene kjøres i samarbeid med høyskoler i hele landet hvor Åsnes Næringshage inngår som studiesenter.

Hva betyr det i praksis?.
Man får det meste av undervisningen tilrettelagt "rett rundt hjørnet" - på et av studiesentrene i regionen. Her følger du forelesningene, direkte fra høgskolen hvor man kan stille spørsmål undervegs, både til medstudentene og foreleseren. Her foregår seminarene, ofte i etterkant av forelesningene. På seminarene er det oftest lokalt gruppearbeid, veiledning med foreleseren/læreren og en fin dose sosialt samvær. I løpet av noen timer får du en inspirerende studiehverdag - og best av alt: Det er aldri langt til barnehagen, jobben, familien og hverdagen hjemme.

Med Åsnes Næringshage som studiesenteret får du også tilgang på lesesal, PC og internett. Jobb alene - med folk rundt deg - eller sammen med andre. I tillegg til aktivitetene på studiesenteret, vil det være selvstudium og leksjoner/arbeid som ligger på nettet og kan løses "døgnet rundt".

Økonomisk gir studiesenteret det beste alternativet, både fordi kostnadene ved selve studiene er svært lave og fordi du kan studere på en måte som reduserer reisekostnader og kostnader ved å være borte fra jobb.

Klikk her for å gå til studietilbud

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett © 2019 Åsnes Næringshage. Utviklet av Spire Web & Design

Personvern og cookies