Nytt frokostmøte tirsdag 24. mai kl. 08.00-09.30

frokostmøte 240511.jpg

På frokostmøte tirsdag 24. mai kl. 08.00-09.30 er temaet "Hvordan få ut det beste av bedriften og dine medarbeidere!" Kjersti Rinde Omsted, Inger Røhne i Inspirere, og Tom Wangerud holder et matnyttig og inspirerende møte, og det er som vanlig hyggelig mingling!:-)

   

Tema: Hvordan få det beste ut av bedriften og dine medarbeidere!

Kjersti Rinde Omsted har en bred arbeidserfaring og utdannelse innen helse, salg, ledelse og styrearbeid. Livet som "evighetsstudent" passer utmerket da hun hele tiden søker påfyll, og nå er det masterstudier innen strategi og kompetanseledelse som er i fokus. Drivkraften til studiene er en søken etter å omsette det teoretiske faggrunnlaget til relevant praksis som kan nyttes av bedrifter. Hun er engasjert i regional utvikling og ser stort potensiale i regionens bedrifter, mennesker og det å skape en vinner kultur basert på bedriftens unikhet. Kjersti vil gi et innblikk i hvordan du kan jobbe for å få det beste ut av din bedrift.

Inger Røhne fra Inspirere er sertifisert coach, og arbeider med kulturbygging, leder -, medarbeider- og teamutvikling i bedrifter i tillegg til karriereveiledning. Hun drives av et brennende ønske om å bidra til menneskers utvikling og oppnå økt trivsel på jobben for deg selv og i familien. Hennes reise fra odelsjente, gardbruker og økonom til coach har gitt god erfaring i det å velge på nytt midt i livet. Inger vil snakke om menneskene – bedriftens viktigste ressurs, og gi praktiske smakebiter på ”hvordan få fram det beste i deg selv og dine medarbeidere”.

Tom Wangerud; arbeidsnarkoman og livsnyter på 40 år, født og oppvokst i Grue. Han er også reklamemann, gründer og artist. Han har produsert musikal, holdt hundrevis av konserter og ligget på Hedmarkstoppen med bandet RUST. Allerede som 25-åring ble han daglig leder i kommunikasjonshuset Gandalf på Kongsvinger, som i dag er et av innlandets ledende kreative miljøer. Han ledet selskapet gjennom med- og motgang i nesten 20 år, men er i dag foredragsholder i sitt nye selskap Underholdningssjefen.no".

Trykk her for påmelding

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett © 2020 Åsnes Næringshage. Utviklet av Spire Web & Design

Personvern og cookies