Roger racer videre - ny leietaker i næringshagen!

Roger.jpg

Bilsport, trafikk og opplevelser står sentralt i Roger Sandbergs nye virksomheter, RS Racing as, som han driver fra nytt kontor i Åsnes Næringshage.

I racerfart

Det meste går i racerfart, og bilen er sentral i det meste Roger Sandberg holder på med.
I tillegg til den faste jobben ved Solør videregående, jobber han litt ved NAF Trafikksenter. Han har racingteam i Tyskland, og han arrangerer events. Det handler om turer til store bilstevner på Nürburgring i Tyskland. Og han kommer til å satse på å få med seg tyskere andre vegen, hjem til Finnskogen for å oppleve snø og elg på nært hold.

RS Driving heter selskapet hans som favner alle disse aktivitetene.
Sandberg tror også at det er behov for en trafikkskole igjen på Flisa, og ser ikke bort fra at det blir neste prosjekt i hans næringsvirksomhet. Han mener det ikke finnes bedre distrikt å drive kjøreopplæring på. Blant annet gjør anlegget til NAF Trafikksenter at Solør er midt i blinken.

– Å selge Finnskogen i reiselivssammenheng er virkelig noe jeg har lyst til å være med på. Det ligger et enormt potensial der, sier en offensiv Sandberg.

Kan bli arbeidsplasser

Foreløpig er Sandberg eneste ansatte i virksomhetene, men ser ikke bort fra at det i løpet av et år eller to kan bli flere.

– Jeg er i øyeblikket litt i tenkeboksen på om jeg skal kjøre dette løpet alene, eller om jeg skal forsøke å få med investorer. Uansett er det muligheter for at blir nødvendig å ansette folk i løpet av det kommende året, sier Roger Sandberg.

Talentutvikling

På lista over aktiviteter i RS Driving er også talentutvikling innen motorsporten. Det er noe av det som pirrer ham mest innen motorsport for tiden.

– Jeg synes fortsatt det er artig å kjøre selv, men det er ikke så absolutt nødvendig lenger. Det frister like mye å hjelpe unge, norske talenter videre, drive et team der vi tar oss av dem og hjelper dem de nødvendige steg videre. Å lede et slik team er noe jeg har veldig lyst til, sier Sandberg.

Som altså er hjemme på Flisa igjen med mange hjul snurrende i forskjellige virksomheter.


SE AVISARTIKKELEN:

http://www.ostlendingen.no/nyheter/sol-r/roger-racer-avgarde-1.6016571

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett © 2019 Åsnes Næringshage. Utviklet av Spire Web & Design

Personvern og cookies