Velkommen til frokostmøte 10. mars kl. 08.00-09.30

frokostmøte 100311.jpg

Generalforsamlinger nærmer seg, og vi har derfor valgt temaet styresammensetning og styrearbeid på vårt frokostmøte.Arne S. Thobru, Kari Heggelund og Benthe Løvenkiold Kveseth vil holde interessant innlegg!

 

Arne S. Thobru, i Thobru Consulting LTD, har mangeårig erfaring med styrearbeid, samt nyttig teori rundt dette temaet. Han vil holde et interessant innlegg hvor følgende spørsmål tas opp: Hvordan skape et dynamisk styre? Hvordan tenke når en skal sette sammen styret? Hvordan få tak i aktuelle kandidater? Hva med det sittende styret?

Kari Heggelund fra Flisa ble i fjor sommer valgt til styreleder for barne- og ungdomsorganisasjonen 4H Norge. Et av grunnprinsippene i 4H er at det er medlemmene selv som skal drive sin egen klubb, og de frivillige voksne jobber som klubbrådgivere. Med 16 500 medlemmer tilsier dette at 4H jobber kontinuerlig med opplæring av barn og unge til styrearbeid, slik at 4H skal beholde sin posisjon og utvikle seg videre. Kari vil gi et innblikk i hvordan 4H arbeider rundt dette temaet, og den erfaringen man har ved å la unge få ansvar og medbestemmelse gjennom styreverv. 

Benthe Løvenskiold Kveseth har de siste 10 årene jobbet profesjonelt i styrer. Hun er blant annet styreleder i Norskog, og sitter som styremedlem i Norsk Rikstoto. Hun vil holde et innlegg med overskriften:

Styrearbeid: Et krevende og interessant arbeid – ikke en ”koseklubb” .”
 

Kl. 08.00-08.25    Oppmøte og mingling. Frokost serveres.

                          Rundstykker, kaffe, te, juice.

Kl. 08.25-08.45    Innlegg v/Arne Thobru, Thobru Consulting Ltd

Kl. 08.45-09.00    Innlegg v/Kari Heggelund, styreleder i 4H Norge 

Kl. 09.00-09.20   Innlegg v/Benthe Løvenskiold Kveseth, Styreleder i Norskog

Kl. 09.20-09.30   Spørsmål, informasjon og avslutning

Påmeldingsfristen er onsdag 9. mars kl. 12.00

Arrangementet er gratis.

Benytt anledningen til å treffe kollegaer for en hyggelig prat!

Online påmelding på www.aasnes-nh.no , på tlf. 62 95 30 80, eller på Åsnes Næringshage på facebook.

Velkommen!

Trykk her for påmeldingAlt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett © 2019 Åsnes Næringshage. Utviklet av Spire Web & Design

Personvern og cookies