Vilje til vekst i Solør!

IMG_6747.jpg

Det ble definitivt vist at det er vilje til utvikling og vekst blant folk og næringsliv i Solør under Gründerkveld i hotellet på Vålerbanen.

Rundt 30 personer deltok på næringstreffet den 15. februar i visningshallen på Vålerbanen. 

Programmet og rammene på Vålerbanen ble akkurat så bra som vi hadde ønsket oss, og Solør Næringshage fikk svært gode tilbakemeldinger fra deltakere.

Vålerbanen har satset i en helt ny retning med å bygge hotell, og Trygve Schjerpen kunne røpe at de allerede ser på utbygging, da marked etterspør større kapasitet. Glamox har klart det kunststykke å få utflagget produksjon tilbake til Solør, veldig godt jobbet. 

Gjesåsen klatrepark har satset høyt og tøft, og eier Kjersti Gram Lindstad er ikke minst en av initiativtaker til at vi nå har fått på plass nettverk og bransjegruppe reiseliv i tilknytning til Handelssenteret Flisa. Men dette er naturligvis et nettverk for hele Solør. 

Og for både Vålerbanen, Glamox og Gjesåsen klatrepark kom det tydelig fram at de er svært opptatt av samhandling med andre for å skape vinn-vinn effekt og større verdiskapning.

Anders Trongaard sørget for en minnerik forestilling, han har også gått etablererskolen i Hedmark og er en kulturgründer, se videoklipp her.

Se flere bilder fra næringstreffet på vår Facebook-side.

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett © 2019 Åsnes Næringshage. Utviklet av Spire Web & Design

Personvern og cookies